Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Retourneren & garantie

  Conform het Nederlandse consumentenrecht heb je veertien dagen retourrecht via aankopen of afstand vanaf de dag dat je het product heeft ontvangen. Deze termijn geldt echter niet wettelijk voor aankopen in onze fysieke winkel. In het geval van een fysieke aankoop wordt de precieze retournering door onze winkel bepaald.

  Hoeveel garantie krijg ik op aangekochte producten?

  Je hebt standaard twee jaar fabrieksgarantie op alle producten, de duur van deze garantie is echter afhankelijk van het product, sommige fabrikanten bieden een langere garantieperiode op het apparaat. Op de product pagina vind je welke type garantie u heeft. De aangeboden fabrieksgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten. Controleer bij ontvangst van je bestelling of je het juiste product hebt ontvangen en deze onbeschadigd is. Constateer je een beschadiging of heb je een verkeerd product ontvangen, dan verzoeken wij je dit zo spoedig mogelijk aan ons te melden bij de bezorging of via mail of telefoon. Je hebt altijd recht op een wettelijke garantie bij aanschaf van een product en je mag verwachten dat een product geschikt is voor normaal gebruik. Kort gezegd heb je recht op een deugdelijk apparaat. Hierbij wordt er wel van uit gegaan dat je netjes gebruik maakt van uw aankoop.

  De volgende gevallen vallen niet onder de wettelijke garantie:

  • Beschadigd of defect door opzet
  • Ondeskundig gebruik
  • Geen onderhoud of onjuist onderhoud
  • Bedrijfsmatig gebruik
  • Reparatie door derden
  • Normale slijtage

  Ook in deze gevallen laten we je uiteraard niet met een defect product zitten, maar helpen we je graag. Wij verlenen graag een leenmachine of kunnen je verder helpen met de reparatie.

  Wat moet ik doen als mijn product gebreken (defecten) vertoont?

  Als het product binnen het gestelde garantietermijn gebreken vertoond kan je deze bij ons melden middels het hiervoor bestemde storingsformulier. Gebreken veroorzaakt door foutief gebruik van het apparaat of defecten door eigen schuld zijn uitgesloten van de reguliere fabrieksgarantie.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »